Ghost Stories (Jeremy Dyson, Andy Nyman)

ghost-stories-cropped
Passa, passa i voràs el pisset… està per a entrar a viure!

Ghost Stories (en valencià “Històries de gos”) va de un investigador escèptic que s’ha d’enfrontar a tres casos de fenòmens paranormal inexplicables. Bàsicament son sorolls, ombres i objectes que es mouen i son inexplicables perquè com sempre passen a les fosques, no es pot vore res. Igual podria ser un gat pegant voltes damunt d’una Roomba que un dimoni de tres caps.

Però les escenes tenen trellat, expliquen una història, cosa difícil de trobar en el cinema d’este estil, i no serveixen només per a donar ensurts. També ix eixe actor famós, que feia de Bilbo Bolsón jove i que sempre ix en els pel·lícules angleses. Per a rematar, al final hi ha un gir inesperat que et quedes en el cul en la orella.

El millor personatge és l’investigador vintage; un vell demacrat que viu alcoholitzat en una caravana en plan outsider i que diu estar turmentat per no haver pogut explicar els tres casos paranormals. Però després resulta que els tres casos de marres son de fa molt poc temps, així que arribes a la conclusió de que el huelo és un puto borratxo farlopero que ja estava acabat de serie…

ghost-stories-2017-2.jpg
Resultant de la indigestió de faves en cansalà i choped.

 

Hi ha 2 comentaris

  1. Les millors pelis de fenomens paranormals son les de paranormal activity. Estas 89 minuts mirant parets i cuartos com si fores un voyeur atrapat en la web de fotocasa, total pa vore 30 segons finals on algun fantasma acaba cremat de que el director no li deixe fer res i acaba reventant l’ultima habitacio de la peli. Jo tambe faria lo mateix.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s