Overlord (Julius Avery)

OVERLORD
El negre descobrint una destil·leria de cervesa per a la marca “Pixum”!

La Segona guerra Mundial molava prou, però tenia que acabar-se algun dia deixant un mal gust de boca, igual que Perdidos. Per a tal propòsit uns paracaigudistes son desplegats sobre la França ocupada abans del dia D amb la missió de destruir una antena de comunicacions nazi i que els Yankies pugen arrasar Europa amb la gorra. Però la tropeta descobrirà coses molt més frikis que els francesos tarats, col·laboracionistes i creadors del Camembert.

Posar als Xombies pasturant en la II guerra mundial és una idea tan guai i poc manida que deurien eixir tres o quatre pel·lícules d’estes cada cada dia. Ací a més fliparàs molt bé vegent com la tropeta de marines van a la seua bola, com si estigueren de farra pels pafetos d’un poble infestat de nazis bojos, mentre un d’ells s’infiltra SENSE VOLER! en un laboratori ultrasecret per una entrada ultrasecreta camuflada darrere d’un ficus. Una vegada dins el laboratori, aniran trobant-se equipament random en plan DOOM i podran obrir portes de seguretat a conveniència del guió, escapant-se sempre dels guardes darrere d’una paret (si, sempre és la mateixa).

Però que les imbecilitats del guionista no vos tiren arrere, perquè s’ho passareu pipa en les patades, ametrallaments, incineracions i explosions executades sobre penya aleatòria. Sobre tot en la lluita final on les hosties van a pesseta i les anades d’olla també.

overlord
Xiquets, si esteu darrere d’un bancal no vos diparen mai

 

ovl_ff_044k_restricted
Caries GONE BAD!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s