Monstrum (Yoon Gyeom)

fullsizephoto976215
L’adoració dels pastorets en versió coreana

Monstrum, que en coreà vol dir “sogra”, és una pel·lícula de gent que va cap ací i cap allà en espases, llances i torxes, mentre un monstre va matant-los. Tal qual!

Hi ha un argument que narra les intrigues de la cort per a destronar a l’emperador, però és tan random que no val la pena ni fer-li cas. La penya fa coses estúpides, en plan “soc un general conspirador, el mostre deu ser cosa de l’emperador per a fer-se més famos”, “soc el emperador, el monstre deu ser cosa dels conspiradors per a debilitar-me”, “soc un conspirador, vaig a matar a tot un poble d’inocents i aixina el emperador serà vist com un tirà i jo seré el nou emperador” o “soc un conspirador i he capturat al monstre després d’una grandiosa batalla -espera!- tornaré a soltar-lo a vore si mata mes gent, així el poble m’estimarà i seré el nou emperador”.

Ací l’únic que val la pena és el monstre i tota la seua història (que és LO MILLOR) i també les batalles èpiques on tothom s’hòstia com si no estiguera bé. Gràcies al cel els coreans no son Hollywood, i no es tallen gens ni miqueta en fer animalades i mostrar-te-les.

monsturm-1000x512
Han quedat per fer-se una torrada de xulles i a algú se li ha oblidat la graella
monstrum
-On aneu?, que no cante tan mal!

Hi ha 2 comentaris

  1. El titol de la peli ja es mereix el visionat de la mateixa i un 6 com a minim en filmaffinity. A banda, els coreans hui per hui son els putos amos del cine d’animalaes sense cap tipus de filtre etic ( en perdo dels indonesios) i, per ultim, tota peli de monstres on el mateix no supere en qualitat artistica a la resta de l’equip de la peli no mereix el respecte de la comunitat friki/cinefila.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s