The Maus (Gerardo Herrero Pereda)

mausfantasticfestbanner.jpg
Mira el que m’han firat en el Porrat de Sant Antoni!

Això són dos noviets que se’n van a Bòsnia-Herzegovina d’excursió i es perden en un bosc ple de mines de la guerra… bon rotllo!. A partir d’ací tindrem una sèrie de plànols llargs del bescoll dels personatges que es dedicaran a caminar pel bosc a càmera lenta mirant-se intensament mentre l’acció es desenvolupa desenfocada o fora de plànol.

Per acabar-ho d’adobar, la xicona -supervivent de la guerra de Bòsnia- porta un ser demoníac damunt que els anirà pertorbant de tant en tant, encara que es limitarà a mirar-los malament des d’una certa distància. També hi ha un parell de “redneks” Serbis que no acabes de saber si els volen putejar o ajudar.

Tot i que la idea és bona; una mena de metàfora de les terribles seqüeles de qui ha patit un genocidi, quan es claven dins la cova i tot es queda a fosques durant uns minutets et quedaràs sopa instantàniament. Per a saber que l’odi engendra odi ja tenim Star Wars, no?.

Hi ha 2 comentaris

  1. The maus q vol dir? Els makis en bosnio? Els rednecks estan en la peli o passaven per ahi buscant un lloc pa fumar? El dimoni es tangible o metaforic? Jo crec q lo millor es lo que tu dius, tancar l’ull i obrirlo faltant 5 minutets.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s