POLAR (Jonas Akerlund)

maxresdefault
Ojito que sóc el kaiser negro encara que de negre només tinc el ojete.

Polar és un film prou frikarro basat en un comic mig desconegut que tracta d´un tipet que és sicari i vol jubilar-se en la butxaqueta ben plena i que el deixen tranquilet jugant al solitari i mirant telenoveles de nova.

El problema és que el malo malote no vol pagar-li un gallet i damunt vol carregarse-lo, no siga que al kaiser li entre malixia i vaja a per ell.

La trama no és massa complicada, és més, podria ser idea d´alguna mona de fira o d´algun presentador de telecinc, però així i tot intuïnt de que va la cosa i amb totes les carències que té el guió, la peli es deixa tragar.

Com a part positiva destacaria que el trunyet no escatima en sexe i en sang lo qual és prou d´agraïr, però lo pitjor en diferència són els malos de la peli. Els malos secundaris o “secuasos” són de pandereta de roins  que són, però és que el malo malote no és de pandereta, és de karaoke, fa mal a la vista, és lo pitjor de lo pitjor, en joc de trons no duraria ni vint segons, és pitjor que els negrates de les pelis de por que no duren ni un bufit.

A la fi, que el polar (si algú entén perquè s´anomena així que m´ho explique, per favor) és mínimament recomanable encara que a ratets et puga entrar alguna rampallà per la zona intestinal.

polar_sg_003
En estos làsers li apuntava a la pixa a CR7 i s´ha quedat estèril, aixina que ojito.
mattlucaspolarnetflix
El malo malote, no digau que no se´l carregarieu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s